Busy Life

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ik heb het zo druk gehad de afgelopen weken ik werd er gewoon helemaal gek van. Mijn hoofd stroomde over, mijn kamer was een slagveld, mijn agenda stond helemaal volgepland (nog steeds eigenlijk). Ik heb twee weken geleden vakantie gehad die overigens ook helemaal tot de nok toe was volgeplandt, een vakantie gevoel heb ik dus niet echt gehad. Ik kan echt niet wachten tot de zomervakantie. De modeshow die we moeten organiseren komt er aan een week later ook nog eens heeerlijk een toetsweek. Dus het lijkt er niet op dat het rustiger gaat worden.

Als je zo druk bent en veel onderweg merk je eigenlijk ook pas hoe snel je ongezond eet, je hebt al een patatje in je buik voordat je het door hebt. Ongezond is gewoon simpel weg makkelijker. Neem nou de smullers die naast de roltrap bij mijn perron staat. Binnen drie minuten heb je al een patatje met mayonaise in je handen, dat is nog sneller dan vijf minuten in de rij staan voor een bak salade in de albert heijn to go. Een salade die waarschijnlijk volgepropt zit met conserveringsmiddelen en die dus ook lang niet zo gezond is.

Ik heb nog meer gezondigd, door mijn drukke schema kom ik er niet eens aan toe om naar de sport school te gaan. Ik heb me een maand geleden al ingeschreven. Hoe graag ik het ook zou willen, ik vind sporten namelijk heerlijk. Als je sport kan je je hoofd even leeg maken en tot rust komen, om daarna thuis lekker onder de warme douche te stappen en je op de bank te settelen met een warme kop thee.

Maar de afgelopen weken kwam het er dus allemaal niet van: sporten, normaal eet  patroon, vroeg slapen.. Ik vloog van hot naar her, school, stage, school stage, werk. En natuurlijk probeer ik mijn sociale leven ook nog op peil te houden. Tussendoor lukt het gelukkig nog wel om mijn geliefde vriendje nog regelmatig te zien (ook al is dit niet zo vaak als ik zou willen) het liefst zou ik elke dag met hem en een pizza in bed willen hangen. Maar helaas, ik zie mijn vriendinnen verder ook weinig iedereen is druk. Vrijdag ben ik wel gezellig naar hartenstraten geweest met twee super goede vriendinnen die ik ook al veelste lang niet had gezien. Ik heb me helemaal stuk gelachen om die film, het was niet allemaal geweldig acteer werk maar de film was echt erg leuk. Echt een aanrader als je even zin hebt om te lachen!

Ik heb mezelf de afgelopen week ook maar al te vaak betrapt op de gedachte “aah zou ik die schoenen toch gewoon kopen” “deze broek is zo leuk zal ik het gewoon doen?” Maar telkens net op het laatste  moment heb ik de verleiding weten weerstaan. Ik heb het weerstaan, yess! Nog maar drie weken te gaan om mijn doel te behalen, nog maar..

Maar vandaag is het maandag een “nieuwe start” ik ben nu al moe en benieuwd wat deze week mij gaat brengen.

Liefs Lau

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s